MediaPuls episode 75: Pokemon Go, sommergjest fra NRK og MSQRD Live

PODKAST: Hans-Petter og Marius snakker om Pokemon Go. Og med Alexandra Beverfjord om både NRK og PFU.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Sommerferien durer og går, og det samme gjør MediaPuls

Pokemon Go-feberen herjer, og både Hans-Petter og Marius har «kastet» seg på bølgen… i alle fall testet det ut.

Ukens sommergjest er Alexandra Beverfjord. Alexandra er en norsk forfatter, journalist og nyhetsdirektør i NRK Nyheter. Vi har spurt Alexandra om alt fra hennes rolle i PFU, anonyme PFU-klager, samarbeid mellom norske mediehus, og NRK sin rolle i det norske medielandskapet.

Hva gjelder sosiale medier er det også sommerferie å spore, men helt stille er det ikke. Facebook har lansert støtte for Live-sendinger via MSQRD, og tilrettelagt for krypterte samtaler i Messenger, for å nevne noen nyheter.

Fra 2 til 1, men fortsatt dobbelt så mange

Vi vil kun legge ut en episode av MediaPuls i løpet av sommerferien, men det er dobbelt så mange sammenlignet med de fleste andre podkastere som tar fullstendig sommerferie. Hver uke vil vi ha en ny spennende gjest på besøk – fra innsiden og utsiden av mediabransjen.

Hør på MediaPuls via 

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/274117377" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Nyttige lenker:

MediaPuls presenteres på Medier24 i samarbeid med podkasterne Hans-Petter Nygård Hansen og Marius Karlsen. Besøk også mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS