NRK Super har fått 250.000 elever til å danse sammen for vennskap

NRK Super har fått barn fra Svalbard til Nairobi til å delta på fellesdans. Til sammen har nå over en million barn danset.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Fredag 11. november kl 12 danser barn på over 1100 skoler BlimE-dansen samtidig. BlimE er NRK Supers vennekampanje. Mottoet for kampanjen er "Si hei, vær en venn, BlimE!", skriver NRK i en pressemelding.

– Å fokusere på et felles mål og å gjøre noe fysisk og musikalsk sammen, kan styrke samhold, mestring og felleskap. Vi håper at dette vil være en inspirerende og stor ting å være med på, opplyser prosjektleder Maria Grande.

Årets BlimE-låt heter "Kom igjen 'a" og er produsert av Joakim H. Haukaas i samarbeid med Madcon, som fremfører låten. Teksten har som mål å inspirere norske barn til et rausere fellesskap gjennom å godta hverandres ulikheter og lete etter det som er bra både i seg selv og i andre, står det i meldingen.

Dette er femte året NRK Super arrangerer BlimE-dansen. I år har NRK Super også invitert barna til å spille selve låten sammen med Kringkastingsorkestrets musikere, som skal vises på NRK1.

Powered by Labrador CMS