På bildet er Wenche Andersen, Peter Moi Bubresko og Vår Staude.
Fra venstre: Wenche Andersen, Peter Moi Bubresko og Vår Staude.

Slik blir 17. mai-feiringen på TV 2

«God 17. mai Norge» sparker i gang folkefesten på TV 2.

Publisert Sist oppdatert

TV 2 er klare for 17. mai-festivitetene og håper å gi seerne en god start på dagen i «God 17. mai Norge», skriver de i en pressemelding.

Programlederne Peter Moi Bubresko og Vår Staude skal være ikledd finstasen og på plass i studio på Aker Brygge, sammen med Wenche Andersen og Christer Rødseth, som byr på tips, råd og oppskrifter til 17. mai-maten.

– I år har vi en fem timer lang sending, fra klokken 08.00 til 13.00, og det gir masse muligheter til å fylle sendingen med mye gøy, dyktige artister, spennende gjester og ikke minst får vi kommet oss rundt omkring i hele landet og formidlet stemningen, forteller Vår Staude.

Realitykjendis og fersk Gullruten-vinner Aleksander Sæterstøl og TV-profil Aslak Maurstad møtes i TV-studio for å snakke om blant annet vennskapet og elsk-hat-forhold til nasjonaldagen.

Komiker og TV-profil Else Kåss Furuseth blir også å se i «God 17. mai Norge». Der skal hun også være med i kjøkkenet hos Wenche Andersen og Christer Rødseth.

Hele Bøksle og Sølvguttene blir å finne på den musikalske menyen, i tillegg til Thomas Tvedt fra «The Voice» - og drilltropp, trommer og marsj fra Hans Majestet Kongens garde.

Det skal også bli en tur innom sjef i Forsvaret, Erik Kristoffers, og hans inntrykk fra Ukraina tidligere i år. TV 2 skal ha innslag fra Finse, Beregn, Stavanger, Bodø, Skrova og London.

De skal også tradisjonen tro, vise Kongefamilien og folkehavet på Slottsplassen.

Powered by Labrador CMS