Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24.

KOMMENTAR:

Flere medier har beklaget deler av 22. juli-dekningen sin. Nå trenger vi din hjelp

Vi ønsker å ettergå medienes 22. juli-dekning journalistisk, men trenger innspill fra leserne.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Mediene har fått mye kritikk for sin dekning av 22. Juli.

Denne uken ble det kjent at Dagens Næringsliv beklaget en lederartikkel fra august 2011, onsdag skrev Bergens Tidende at de ikke ville publisert en kommentar som de trykket i 2012 - og fredag kom Aftenposten med en beklagelse for en 10 år gammel artikkel som baserer seg på avhørene fra dem som var ombord på MS Thorbjørn og overlevde terrorangrepet 22. Juli.

Vi i Medier24 ønsker å ettergå langt flere artikler som er publisert siden den grusomme dagen, men vi trenger din hjelp. Ifølge vårt medieovervåkningsverktøy er det publisert over 315.000 artikler om 22. Juli siden 2011. Det sier seg selv at det blir en svært krevende jobb, så vi ønsker din hjelp.

Så: Har du sett artikler som du reagerer på? Har du selv vært kilde i en sak som du mener vi bør ettergå? Har du en historie fra et intervju eller opplevelse med en journalist som du mener vi bør se nærmere på? Er det debattinnlegg der ute som inneholder faktafeil eller formuleringer du mener aldri burde vært publisert?

Da ønsker vi å høre fra deg. Vi har nå opprettet e-posten 22juli@medier24.no, så du kan sende oss opplysninger, saker, historier eller andre ting som du mener fortjener journalistisk ettergåelse. Medier24 arbeider etter pressens etiske regler og redaksjonen har forpliktet seg til å følge Vær varsom-plakaten.

Vi ønsker først og fremst å vite hvem avsenderen er, men tar også imot anonyme innspill.

Du kan sende oss en e-post her.

Powered by Labrador CMS