319.000 så Thomas Alsgård stikke av med seieren i 71 grader nord - kjendis på TVNorge

Snittet på seertallene i årets finale ligger foreløpig litt under fjorårets tall. – Dette er strålende tall, sier Eivind Landsverk, nordisk programdirektør i Discovery Network Norway.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Gårsdagens episode fikk 319 000 seere og en andel på 29,4 prosent i P15-49, opplyser senior kommunikasjonsrådgiver Marianne Aambø i Discover Networks Norway. 

Søndag kveld var det duket for finalen i den tiende runden av 71 grader nord - Norges tøffeste kjendis.

– Før gårsdagens episode var snittet på sesongen 411 000 (TSR - Total Screen Rating). Når repriser og VOD-seing legges til på siste episode, vil seertallet på den øke, og mest sannsynlig snittet på sesongen også, skriver Aambø til Medier24. 

– Sammenlignet med fjorårets sesong, ligger vi ganske likt. Da var snittet for sesongen 420 000 akkumulert (TSR), skriver Aambø. 

Første episode av årets sesong hadde 264.000 seere.

Kjendisversjonen av reality TV-serien ble først sendt på TV i 2010. I år var det Thomas  Alsgård som tok førsteplassen, Iman Meskini på andre og Niklas Baarli tok tredjeplassen. 

Tidligere langrennsløper Thomas Alsgård tok seiren i årets 71° nord - Norges tøffeste kjendis, sesong 10

- Dette er strålende tall, og nok en gang bekreftes den sterke posisjonen til 71-merkevaren i det norske TV-markedet. Det er ingen selvfølge med all den tøffe konkurransen om oppmerksomheten. Vi er utrolig stolte av 71-konseptet, og vi gleder oss over både sterke seertall gjennom hele sesongen og Gullruten som programmet nylig ble belønnet med. Og all honnør til tøffe deltakere som har bydd på seg selv, og ikke minst våre venner i Nordisk Film TV som lager TV-magien for oss, sier Eivind Landsverk, nordisk programdirektør i Discovery Networks til Medier24.

Powered by Labrador CMS