Fra debatten på Podkast-dagen.

MediaPuls 124: Den lille debatten fra den store podkastdagen

PODKAST: Donald er president. Det digitale grenseforsvaret får tommelen ned, og MediaPuls har deltatt og debattert på den store podkastdagen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

The Internet Archive har laget et eget Trump-filter som lar deg søke i alt den 45. presidenten har uttalt på TV.

Vi er bekymret for overvåkingssamfunnet, og forslaget om et nytt digitalt grenseforsvar. Samtidig er vi veldig glade for at podkast endelig blir satt skikkelig på programmet.

Den store podkastdebatten

19. januar arrangerte Medier24 og AdLink Media «Den store podkastdagen» hvor Aftenposten, VG, NRK, Mindshare, Acast og AdLink Media presenterte.

Til slutt ble det debatt, ledet av MediaPuls, hvor også Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik fra en av Norges mest populære podkastshow, Tusvik & Tønne, deltok.

I «Sosiale medier siden sist»-spalten ser vi nærmere på Snapchat, som åpner for VG som Nordens første mediehus mandag 23. januar, og som nå også vil begynne med målrettede annonser.

I tillegg minner vi om hvem som er @POTUS på Twitter.

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker:

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS