Snart hører du Vida & Adelina som P3-profiler i «Norske tilstander».

Vida Lill Berge og Adelina Ibishi tar over for Verdens rikeste land. 5. februar kommer «Norske tilstander» på P3

- Vi skal «make news great again», sier Adelina. - Det blir litt krig, fred, religion og politikk og sånn, fortsetter Vida.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

«Norske tilstander» heter programmet som skal ta over for P3-suksessen Verdens rikeste land. Der møter du tidligere vinner av Paradise hotell, Vida Lill Berge - sammen med Adelina Ibishi– Vi skal «make news great again», erklærer Adelina i en melding fra NRK. 

– Vi skal følge med på det som skjer, i Norge, i verden, i Stortinget… det blir litt krig, fred, religion og politikk og sånn, fortsetter Vida.

Det nye «underholdnings- og samfunnsprogrammet» har premiere 5. februar, og skal gå fra klokka 14 til 17, mandag til torsdag, opplyser NRK.  - Vi vil ta opp de sakene vi er nysgjerrige på, prøve å forstå ting vi ikke skjønner og ha det morsomt på veien, sier programlederduoen. De beskriver seg selv som motpoler: 

- Der Adelina beskriver seg som en typisk andregenerasjons-innvandrer som har stresset med studier og prestasjoner, er Vida en happy go lucky-type som i motsetning til Adelina, ikke har noen studiepoeng som helst på CV-en. De to har flere prosjekter for våren, skriver NRK. Et av dem er å gjøre Adelina mer norsk – her blir det «opplæring» i Odd Børretzen og langrenn fra Vida.

Et annet prosjekt er de ukentlige besøkene fra ferske stortingspolitikere i «Politisk kvartett». Vida og Adelina har hatt Hallo P3 og Voksenpoeng sammen tidligere på NRK P3, og fra 5. februar kan du høre «Norske tilstander» på DAB+, nett eller TV.

Powered by Labrador CMS