Ingeborg Heldal slutter i Nettavisen for å bli bloggredaktør i Aller Media

«Kommer hjem» for å styrke mediekonsernets bloggsatsing.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Ingeborg Heldal, profilert redaktør i Nettavisen / Side 2, er ansatt som bloggredaktør i Aller Media.

- Dermed kommer hun tilbake til konsernet etter fire år. Hun skal jobbe med å styrke bloggsatsingen til Aller, og vil få en sentral rolle når det gjelder å utvikle bloggprofiler i alle Aller kanaler.

Det melder mediekonsernet tirsdag morgen.

Ingeborg Heldal har de seneste åra vært redaktør i Side2.no og var tidlig i karrieren også innom NRK, men har vært i Aller størstedelen av karrieren. Først som journalist i ukebladet KK, og deretter som sjefredaktør i norske Cosmopolitan fra 2007 til 2012.

Deretter jobbet hun som programleder i Studio 5 for kanal FEM. Heldal har også vært filmanmelder for P4 og P5, og jobbet som journalist, filmanmelder og programleder i Viasat Film.

– Jeg er virkelig glad for at Ingeborg nå kommer «hjem» til oss i Aller. Hun er den rette til å lede vår strategiske bloggsatsing videre. Hun kan alle våre merkevarer, hun forstår bloggsfæren og hva som skal til for at vi evner å utnytte hele Aller-kraften, sier konsernredaktør Ellen Arnstad.

Og legger til:

- Vi har målgruppene og merkevarene både innenfor bredde- og nisjemedier, vi har stor digital trafikk, vi har et bokforlag, vi jobber med event og reiser. Ja, vi kan tilby de beste bloggerne et helt univers. Ingeborg Heldal skal jobbe med vårt dyktige salgsapparat, AdLINK, som har kommersielle avtaler med de største premiumbloggerne i Norge, og andre ressurser i Aller.

Heldal har jobbet aktivt med bloggnettverket til Nettavisen, og takker nå for seg med mye erfaring:

– Jeg er takknemlig for alt det jeg har lært i Nettavisen og som redaktør for Side2.no. Det er en visjonær og uredd redaksjon med kort vei fra idé til gjennomføring, og jeg ønsker dem all lykke til videre, sier Ingeborg Heldal som ser fram til å kunne bidra i den nyopprettede stillingen i Aller.

I AdLINKs stall finnes nå flere bloggprofiler og kjendiser som blogger, blant andre Tone Damli, Celine Aagaard, Trine Sandberg/Trines matblogg, Maria Skappel, Småbarnsforeldre, Emilie «Voe» Nereng og Petter Northug.

Ingeborg Heldal vil som bloggredaktør rapportere til konsernredaktør Ellen Arnstad. Heldal begynner i stillingen mandag 8. februar.

Powered by Labrador CMS