Blogger Kristin Gjelsvik bytter beite.
Blogger Kristin Gjelsvik bytter beite.

Blogger Kristin Gjelsvik fra Bonnier til Aller Media og AdLINK

En av landets største bloggstemmer til Allers bloggsatsing. 

Publisert

Kristin Gjelsvik, som lenge har blogget under navnet Styleconnection, har inngått avtale med Aller Media og AdLINK.

Kristin har det siste året hatt sin blogg på Bonniers plattform Stylista, men kommer fra 1. april til å være en del av AdLINKs stall.

- Etter et flott år hos Bonnier, har jeg valgt å takke for meg. På tross av godt samarbeid og god kontakt med et fantastisk team, har det alltid vært noe som virkelig trigger hos Adlink, sier Kristin Gjelsvik.

Hun sier det er viktig for henne å «rope høyt», og tror det blir bedre rom for det hos Aller: 

- Jeg ønsker å bli hørt. Jeg ønsker å nå ut til flere med mine meninger om viktige temaer, og det føler jeg dessverre ikke at jeg gjør i Stylista. Jeg MÅ kjempe, jeg MÅ skrike høyt, og jeg er sikker på at Aller blir et mer riktig univers for en samfunnsdebattant som meg. Den store bonusen er at jeg vil få muligheten til å jobbe tett med Ingeborg Heldal, en av mine store forbilder og rollemodeller. Jeg gleder meg stort!

Gjelsvik vant juryens spesialpris under årets Vixen Blog Awards, og i takketalen tok hun blant annet et kraftig oppgjør med skjønnhetstyranniet.

- I en verden hvor stadig flere minner om hverandre og søker mot det trygge, er det ekstremt moro å få tilliten fra Kristin som er en sjelden kreativ og fargerik stemme her hjemme i Norge, noe som skinner gjennom både i tekst og i bilder, sier Tore Nesheim, daglig leder i AdLINK.

- Hun har klare meninger, setter ofte dagsorden og har et verdigrunnlag som er utrolig givende å få jobbe med på det kommersielle plan. Vi gleder oss stort over å få lovt til å jobbe med nok et human brand som oser kvalitet, sier han. 

Ingeborg Heldal, som er utviklingsredaktør i Se og Hør, men også jobber strategisk med bloggerne i Aller Media er strålende fornøyd med det siste tilskuddet i bloggstallen:

- Kristin er Norges kanskje aller viktigste bloggstemme, og en av dem jeg har aller mest lyst til å jobbe med. Hun tør der andre tier, tar opp kontroversielle, vanskelige temaer, er uredd og reflektert og et fantastisk godt forbilde, sier Heldal. 

- Hun er smart og hardtarbeidende, og har en av de aller fineste bloggene – det er rett og slett helt praktfullt å skulle få jobbe med henne framover!

 

Powered by Labrador CMS