Ingunn Kyrkjebø (til venstre) og Anne Dorte Lunås blir nye podkast-produsenter i Adresseavisen.

Ingunn Kyrkjebø og Anne Dorte Lunås er nye podkast-produsenter i Adresseavisen

– Dette er en nyhet vi har gledet oss til å presentere.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Ingunn Kyrkjebø og Anne Dorte Lunås er ansatt i faste stillinger som nye podkastprodusenter i Adresseavisen, opplyser avishuset.

– Dette er en nyhet vi har gledet oss til å presentere. Både Kyrkjebø og Lunås er erfarne journalister som er genuint opptatt av å fortelle historier gjennom lyd. De er grundige, språksterke og kunnskapsrike journalister med spisskompetanse på et område som vi nå skal løfte i Adresseavisen, sier prosjektredaktør Sondre Mikal Alvær.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

Kyrkjebø har lang erfaring fra TV- og dokumentarbransjen, og vært innom både NRK og TV 2.

– Lyd for meg er et åpent og vakkert landskap, der du kan male bilder til fantasien og erobre følelser. De beste bildene skapes i hodet til en som virkelig lytter. Men, det krever en god historie, sier Kyrkjebø.

Lunås har også flere år bak seg i bransjen som journalist og programleder, og kommer fra jobben som redaksjonsleder i NRK P3.

– Jeg har stor respekt for de journalistiske musklene som finnes i Adresseavisen fra før av, og gleder meg til å sette meg ned sammen med dem og klekke ut de rette ideene. Sammen tror jeg vi kan få til produksjoner å være stolte av og som vil kunne få nasjonal oppmerksomhet, sier Lunås.

Begge to går inn i en nyopprettet lydavdeling i Adressa.

Powered by Labrador CMS