Eirin Larsen forlater Statsministerens kontor - vender tilbake til journalistikken

– Jeg gleder meg til å jobbe med journalistikk igjen, sier Adresseavisens nye sosiale medier-sjef.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Samtidig som NRK-journalist og Dagsrevyen-anker Cato Husabø Fossen forlater journalistikken og blir ny pressesjef for Høyre, er det andre som forlater politikken til fordel for en retur til mediebransjen.

Eirin Larsen slutter nemlig som seniorrådgiver ved Statsministerens kontor, for å bli ny journalist og sosiale medier-ansvarlig i Adresseavisen, opplyser avisen.

– Adressa er ei solid, tradisjonsrik avis, som har en tydelig, viktig rolle, både i Midt-Norge og som en stemme inn mot Oslo. Jeg gleder meg til å jobbe med journalistikk igjen, og til å bidra til at Adressa når enda bedre ut og blir enda viktigere for enda flere, sier Larsen.

Hun har jobbet ved SMK de siste tre årene, og har tidligere sju år bak seg som journalist hos NRK Rogaland. Larsen har journlistutdannelse fra Universitetet i Stavanger.

Ifølge avisa skal hun «jobbe strategisk med å løfte avisen i sosiale medier og bidra operativt med å publisere og skape innhold for de samme kanalene.»

Adressas utviklingsredaktør Christer S. Johnsen er glad for overgangen.

– Jeg er utrolig fornøyd med å få med Eirin på laget. Å koble hennes kompetanse med all den gode journalistikken og de dyktige medarbeiderne våre, er jeg sikker på vil løfte oss ytterligere. Vi har det siste året sett en stor økning i hvordan publikum bruker vår journalistikk. Nå er målet å nå ut enda bredere for å få vist frem innholdet til enda flere, sier Johnsen.

Powered by Labrador CMS