Pål Strande Gamlemoen har fått fast jobb i Aftenpostens sportsavdeling.

Pål Strande Gamlemoen får fast jobb i Aftenposten: – Veldig takknemlig

– Pål er offensiv, grundig, innovativ og opptatt av å lage saker som treffer bredt, sier Bertil Valderhaug, sportsleder i Aftenposten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Pål Strande Gamlemoen (28) er blitt fast ansatt i Aftenpostens sportsredaksjon. Gamlemoen skrev sine første artikler i Aftenposten allerede tilbake i 2017. Da var han utplassert student fra medielinjen i Volda.

Siden har han blant annet vært innom Moss Avis og Nettavisen.

– Gjennom vikariatet som ble avsluttet ved nyttår, utmerket han seg med flere av de sportssakene som fenget flest av Aftenpostens lesere. Pål er offensiv, grundig, innovativ og opptatt av å lage saker som treffer bredt, sier Bertil Valderhaug, sportsleder i Aftenposten.

Gamlemoen selv er strålende fornøyd med å ha sikret seg jobben.

- Jeg er veldig takknemlig for at jeg får komme tilbake til Aftenposten. Jeg vet gjennom tidligere vikariater hvor mye kunnskap og ferdigheter som ligger i sportsredaksjonen der. Det vil ha mye å si for min utvikling som journalist, sier Gamlemoen.

Han legger også til:

– I tillegg innebærer avisens forklarende nyhetsmodell en arbeidsform og tenkemåte jeg er stor fan av. Jeg håper å gjøre leserne litt klokere, at de får en forståelse av hvorfor og hvordan ting skjer. Jeg ønsker også å gi publikum et større bilde av mekanismene som preger norsk og og internasjonal idrett. Det vil være verdifullt for leserne våre.

Powered by Labrador CMS