Hanne Waaler Lier blir ny redaksjonssjef i Aftenposten

Aftenposten ansetter Hanne Waaler Lier som redaksjonssjef

Får jobben på fast basis etter et halvt år som vikar. 

Publisert Sist oppdatert

Hanne Waaler Lier (50) er ansatt som Aftenpostens redaksjonssjef. Hun får  ansvaret for at Aftenposten leverer innhold på alle flatene.

Hanne har hatt mange lederstillinger i Aftenposten, både for publisering, innenriks, utenriks og Oslo. Det siste halvåret har hun vikariert i redaksjonssjef-jobben.

– Hanne stiller store krav til innholdet vårt og til folk som jobber i redaksjonen. Hun har tung journalistisk erfaring og lang ledererfaring, og hun er alltid på jakt etter forbedringer, sier Tone Tveøy Strøm-Gundersen, nyhetsredaktør i Aftenposten.

Hanne Waaler Lier sier at Aftenposten har en redaksjon med store ambisjoner både for journalistikk og vekst. 

– Og redaksjonssjef-jobben er perfekt for en som liker å jobbe med begge deler. Jeg er så heldig at jeg nå får jobbe på tvers av hele huset, og sammen med en så herlig offensiv og utviklingsorientert gjeng, er det lett å ha store ambisjoner. 

– Målet er selvsagt at Aftenposten skal levere hardtslående journalistisk på samme høye nivå som i dag, samtidig som vi klarer å gi leserne våre et produkt de opplever som relevant, nyttig og interessant i hverdagen, sier Lier.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS