Denne mannen er Aftenpostens nye klubbleder: – På tide å ta ordentlig ansvar

Kristjan Molstad overtar lederjobben etter Gunnar Kagge.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Kristjan Molstad er ny klubbleder for de redaksjonelt ansatte i Aftenposten. Det ble klart etter at NJ-klubben i avisen hadde sitt årsmøte tirsdag ettermiddag.

Det var Journalisten som omtalte saken først. 

«Jeg har sittet i klubbstyret omtrent siden min første dag i Aftenposten, og var jo også nestleder i flere år, så det var vel på tide å ta ordentlig ansvar», skriver Molstad i en melding til Medier24.

Han forteller videre at han gleder seg til oppgaven:

«Det har vært noen tøffe tak opp gjennom årene, men akkurat nå er stemningen i redaksjonen ganske optimistisk. Vi ansetter folk igjen, satsingene våre går bra, og nå skal vi kjøre hardt på E24. Så det føles som en relativt takknemlig tid å ta over vervet på», melder Molstad.

På spørsmål om hva som nå blir viktig for han som nyslått klubbleder, svarer han: 

«Nå når vi også har ny sjefredaktør, er det jo ålreit å ta en fot i bakken og se hvordan vi kan holde flyten. Huset er fullt av folk som «blør for drakta», og de fortjener å bli brukt på best mulig vis. Ellers er måten vi bruker og behandler midlertidige og vikarer på er et evig tilbakevendende tema, som Trine allerede har sagt at hun vil gjøre noe med. Det er et godt tegn», skriver Molstad.

Molstad erstatter for øvrig Gunnar Kagge, som nå takker for seg som leder. Kagge går nå inn som varamedlem i styret. 

Molstad er tidligere leder i Oslo Journalistklubb, men takket for seg og overlot vervet til Jatushiga Bridget Rajah i fjor høst

Carl Alfred Dahl er valgt inn som ny nestleder i Aftenposten-klubben, mens øvrige styremedlemmer er: Ingeborg Moe, Mari Lund Wictorsen, Nina Selbo Torset, Christian Sørgjerd og Sturle Scholz Nærø. 

Odd Inge Aas er andre varamedlem, i tillegg til Kagge.

Powered by Labrador CMS