Samboerparet Silje Norendal og Aleksander Bonsaksen skal jobbe for Viaplay.

Silje Norendal og Aleksander Bonsaksen blir Viaplay-eksperter

Samboerparet Bonsaksen og Norendal blir å se på NENTs plattformer fremover.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Viaplay-eier Nordic Entertainment Group (NENT) har knyttet til seg den tidligere snowboard-stjernen Silje Norendal og ishockeyprofilen Alexander Bonsaksen som sine nyeste Viaplay-eksperter.

Det skriver de i en pressemelding, onsdag formiddag.

Norendal har fire gullmedaljer fra Vinter-X Games og sølv og bronsemedalje fra VM på snowboard. Hun ga seg som profesjonell idrettsutøver på slutten av fjoråret og blir nå en del av Viaplays vintersportsteam.

Norendal får en utvidet rolle inn mot freeski og snowboard, der hun vil veksle mellom å være reporter, programleder, ekspert og sidekommentator.

Det blir ikke første gangen Norendal entrer Viaplays vinterstudio; Hun var på plass under VM-sendingene i snowboard og freeski i mars.

- NENT Group har veldig mye spennende på gang, blant annet med en stor satsing på vintersport de neste årene. Derfor gleder jeg meg veldig til å bli en del av sportsteamet til Viaplay. Nye utfordringer er alltid spennende, og nå får jeg muligheten til å utvikle meg på flere områder. Det blir gøy å få være med på dette helt fra begynnelsen, sier Norendal.

I tillegg er Norendals samboer, ishockeystjernen Alexander Bonsaksen, klar som Viaplay sin hockeyekspert. Han blir å se på skjermen allerede senere i mai når VM i ishockey går av stabelen i Latvia.

Bonsaksen er hofteoperert, og ville selv deltatt i mesterskapet om han var skadefri.

- Det blir veldig gøy å kunne bidra i hockey-VM selv om det ikke blir fra isen. Jeg er ekstremt glad for at NENT Group gir meg sjansen til å få være med fra studio. Det blir en spennende utfordring, sier Bonsaksen.

Sportssjef Kristian Oma er fornøyd med signeringene.

- Silje tror vi kommer til å finne seg vel til rette innenfor tv-mediet de kommende årene, og har allerede vist prov på hva hun kan bidra med hos oss. Vi skal vise veldig mange timer med verdenscup i snowboard og freeski frem til 2026, i tillegg til to VM. Og Silje blir en naturlig døråpner og spydspiss i vår dekning her, i tillegg til mye annet hun kommer til å drive med, sier Oma.

- At det ble en «familiepakke» med Aleksander Bonsaksen inn i våre sendinger fra hockey-VM i tillegg, var mer tilfeldig – men også veldig hyggelig. Han kommer garantert til å berike våre sendinger med fersk og innsiktsfull kunnskap, sier Oma.

Powered by Labrador CMS