Alexander Sætre (27, Anita Bakk Henriksen (36) og Eveline Røsholt-Hansen er ansatt som nye frontsjefer i Avisa Oslo.

Avisa Oslo ansetter tre nye frontsjefer: – Drømmejobben

Alle de tre nyrekrutteringene kommer fra andre Amedia-aviser.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Eveline Røsholt-Hanssen (28), Alexander Sætre (27) og Anita Bakk Henriksen (36) er ansatt som nye frontsjefer i Avisa Oslo. Det skriver avisen i en pressemelding.

Ansettelsen av Bakk Henriksen ble klar mandag i forrige uke, slik Medier24 meldte da.

Sætre har de siste årene vært frontsjef i Drammens Tidende, Røsholt-Hanssen har hatt samme stilling i Sandefjords Blad, mens Bakk Henriksen har vært nyhetsleder i Finnmark Dagblad.

– Jobben i Avisa Oslo er drømmejobben jeg for kort tid siden ikke visste eksisterte, sier Røsholt Hansen.

Og legger til:

– Etter flere år i London er jeg glad i storbylivet. Å kunne få kombinere det sammen med forkjærligheten min for lokalavis blir veldig bra. Det å servere Oslo-borgerne journalistikk som griper direkte inn i hverdagen deres ser jeg fram til.

– Visste jeg måtte søke

Alexander Sætre har ble frontsjef i Drammens Tidende i januar 2019, og ser nå frem til å ta et nytt karrieresteg, denne gangen i Oslo.

– Som osloboer har jeg lenge savnet en slagkraftig lokalavis i byen, og sekundet Avisa Oslo ble lansert, visste jeg at jeg måtte søke. Det blir utrolig gøy å være med på den mest spennende journalistiske satsingen i Norge på mange år, sier han.

– Sammen med et stort team av sultne og dyktige folk skal vi lage avisa Oslo mangler og fortjener.

Anita Bakk Henriksen startet sin karriere med praksisplass hos Lokalavisen Frogner/St.Hanshaugen og er derfor god kjent med lokaljournalistikk i Oslo.

– Jeg forelsket meg i lokalavisjournalistikk på flekken. Da jeg fikk fortsette i jobben etter praksis, utsatte jeg siste året på studiene med flere år for å få arbeidserfaring, noe jeg aldri har angret på.

– Vil få en nøkkelrolle

Interessen for å jobbe i Avisa Oslo har vært stor siden avisen ble lansert i slutten av november.

Totalt sett har avisen mottatt mer enn 500 henvendelser og over 400 søknader til de utlyste stillingene.

Totalt skal det ansettes 35 redaksjonelle medarbeidere.Ansvarlig redaktør Magne Storedal gleder seg over nyrekrutteringene.

– Vi er svært fornøyde med tre spennende ansettelser. De vil få en nøkkelrolle både når det kommer til å foredle vårt stoff og som vaktsjefer for vår breaking-avdeling på kvelder og i helger, sier Storedal.

Powered by Labrador CMS