Carat-sjef Stian Jansen og Alexander Solberg, som skal lede vestlandskontoret.

Carat snapper merkevaresjefen til Chess - og flytter inn i Media City Bergen

Alexander Solberg er ansatt for å lede mediebyråets satsing på Vestlandet.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Tre år etter et mediebyrået Carat etablerte eget avdelingskontor i vestlandshovedstaden, flytter selskapet nå inn i Media City Bergen. 

Samtidig har byrået ansatt Alexander Solberg som ny leder av denne satsingen og kontoret. Han kommer fra jobben som merkevaresjef i Chess, hvor han har jobbet i ti år, og har tidligere også jobbet i reklamebransjen. 

Nå gleder Solberg seg til å bygge videre på vestlandssatsingen:

- Det er ikke hver dag Norges største mediebyrå ringer deg og sier at de vil at du skal bygge opp et nytt kontor i Bergen!

- Det kryr av dyktige miljøer her og som bergenser blir man jo ekstra glad for at selveste Carat og Dentsu ser verdien i å satse på Vestlandet, sier han i en melding. 

Påtroppende daglig leder Stian Jansen i Carat Norge er glad for å kunne satse på Vestlandet:

- Carat hører naturligvis hjemme i Media City Bergen. Det er den mest spennende satsingen innen medier, teknologi og innovasjon i Norden, og er helt i tråd med vår vekstambisjon og vår visjon om å hjelpe våre kunder med å lykkes ved hjelp av innsikt, strategi og innovasjon. Det finnes mange fremgangsrike og spennende merkevarer her som vi ønsker å samarbeide tett med fremover, sier han.

- Man må både tro på Vestlandet og bo på Vestlandet for å lykkes her. Derfor er ansettelsen av Alexander et riktig første steg i en prosess der vi vil bygge opp et fullverdig team her på kontoret i Bergen.

- Vi kjenner Alexander godt fra tidligere, og han er den aller beste kandidaten til å lykkes med å oppnå våre ambisjoner, sier Jansen

 

Powered by Labrador CMS