Nyhetsredaktør Frode Hansen i Dagbladet sammen med utviklingsredaktør Martine Lunder Brenne i redasjonslokalene på Hasle

Dagbladet-comeback i Bergen og Trondheim

Etter 15 års pause er Dagbladet tilbake med to lokalkontorer langs norskekysten.

Publisert Sist oppdatert

Til høsten lanserer avisa to nye lokalsatsinger som skal fylles med nyheter fra Bergen og Trondheim, laget av egne lokaljournalister i de to byene.

Det skriver Dagbladet i en pressemelding fredag.

– Dagbladet skal være for hele landet, og vi ønsker denne høsten å tilby bergensere og trøndere lokalt innhold som en ekstra service. I ekte Dagbladet-ånd blir breaking- nyheter vår viktigste satsing i de to byene, og den lokale tilstedeværelsen vår skal dessuten styrkes med landets beste breaking-desk, sier utviklingsredaktør Martine Lunder Brenne.

Ikke siden tidlig 2000-tall har Dagbladet hatt egne lokalkontorer andre steder i landet. Nyhetsoperasjonen styres i dag fra redaksjonen som sitter på Hasle i Oslo.

– Lokalmarkedet er et ekstremt spennende område å komme tilbake til som riksavis. Dette er en del av en større strategisk satsing som forhåpentligvis gjør oss større, sterkere og bedre. Så håper vi bergenserne og trønderne tar oss godt imot, enten de leser oss fra sine hjembyer eller andre stedet i landet.

Powered by Labrador CMS