Denne trioen skal lede både deltakerne og seerne gjennom flere spektakulære eksperimenter i «Alle mot 1».

Karsten Blomvik blir ny programleder i «Alle mot 1»

Karsten Blomvik tar en pause fra «P3morgen» for å bli ny programleder i «Alle mot 1» sammen med Selda Ekiz og Selma Ibrahim.

Publisert Sist oppdatert

Når «Alle mot 1»  kommer tilbake til høsten, går Karsten Blomvik inn som programleder. 

– Det å få lov til å være med å lage et så gøy, nerdete og spennende program som «Alle mot 1» er virkelig en drøm som går i oppfyllelse. Jeg gleder meg ekstremt til å gå i gang med eksperimentene og se hvilke galne ting som skal testes denne sesongen her, sier Blomvik.

Det er ikke første gang Blomvik deltar i programmet. For noen år tilbake deltok han i kjendispanelet.

– Det var sykt gøy og nervepirrende å ha den lille rollen der, så det å få bli med nå og lede programmet er et ansvar jeg ikke tar lett på. På toppen av det hele er familien min veldig investerte i dette konseptet. De har tidligere lagd seg «Alle mot 1»-lag, så nå vil jeg tro at det blir mye trøkk fra familiesiden også, sier den nye programlederen.

«Alle mot 1» har gått i seks sesonger på NRK. Selda Ekiz har vært med i samtlige sesonger, og i fjor kom Selma Ibrahim også inn. 

De gleder seg stort over å få en ny makker på laget.

– Det blir veldig gøy å få en nerd og komiker inn i gjengen vår, og jeg gleder meg til å bedre kjent med ham. Karsten passer perfekt inn i det koko universet «Alle mot 1» er. Jeg håper bare at han ikke er så veldig redd av seg, sier Ekiz.

– Jeg gleder meg masse til å få Karsten med på laget, og håper jeg endelig kan få oppfylt drømmen om en storebror. Han er veldig flink og morsom. Jeg tror Karsten vil passe rett inn i «Alle mot 1», sier Ibrahim.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS