Bjørn Ekker bytter ut Akersgata med Økern fra og med nyttår.

Kjendisreporter Bjørn Ekker (39) forlater VG - går til erkerivalen Aller Media

– Jeg gleder meg som et lite barn, sier han.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Bjørn Ekker (39) er ansatt som ny kjendisreporter hos Aller Media, og vil servere til både Dagbladet og Se og Hør

Ekker kommer fra journalistjobb i VG Rampelys, der han har jobbet siden 2018. Han tiltrer i den nye jobben fra nyttår.

– Det er spennende og litt skummelt å forlate VG til fordel for konkurrenter som Se og Hør og Dagbladet. Men noen ganger må man ta sjanser og gjøre det magen sier du skal gjøre, sier Ekker i en pressemelding.

– Gjengen på Hasle satser hardt og tar stadig inn forspranget VG har hatt i mange år. Den jakten vil jeg være med på, det er gøy med en fight, sier han.

Ekker jobbet for Seher.no og senere Se og Hør mellom 2008 og 2014, og har også bakgrunn fra God kveld Norge/Mastiff og Nettavisen.

Han er journalistutdannet fra Mediehøgskolen på Gimlekollen

– Jeg gleder meg som et lite barn! Jeg har tidligere jobbet tett med flere i redaksjonen, og ser virkelig fram til å danne lag med en svært kompetent gjeng som tidligere var rivaler, sier Ekker.

- Jeg har hatt noen utrolig fine år i VG og har vært så heldig å få jobbe med ekstremt dyktige kolleger som jeg har sett opp til siden jeg var nyutdannet. Selv om jeg gleder meg, er det vemodig å forlate en sånn gjeng, legger han til.

Leder for Aller Medias kjendisdesk, Jonas Jørstad, er svært godt fornøyd med signeringen.

– Bjørn er blant de beste kjendisreporterne i Norge, så denne ansettelsen betyr flaggdag for oss. Vi vet hva han står for. Bjørn har et bredt nettverk, stor arbeidskapasitet og velutviklet nyhetsteft. Han vil bli en god mann for oss, sier Jørstad. 

Powered by Labrador CMS