Her er mannen som skal forene Dagbladets og Se og Hørs kjendiseri til et felles, digitalt univers

Jonas Jørstad skal lede den nye kjendisdesken på Aller.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Når kjendis.no og seoghør.no slås sammen til en felles desk, blir det med Jonas Jørstad som redaktør og leder for «kjendisdesken».

Jonas har bakgrunn fra både Se og Hør og Dagbladet, noe som kan komme godt med i en jobb der to forskjellige kulturer skal forenes. Han sier om den nye jobben:

- Dette blir gøy. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, og jeg ser frem til de spennende utfordringene som ligger foran oss. Allerede i dag har vi flere av landets beste underholdnings- og kjendisjegere tilknyttet redaksjonene.

- Det skal vi benytte oss av og utnytte godt videre.  Målet er å skape den mest slagkraftige redaksjonen innenfor dette feltet, sier Jonas Jørstad i en melding fra Aller.

-  Jeg er stolt av å ha jobbet både i Dagbladet og i Se og Hør, og de erfaringene tror jeg det blir fint å ha med seg på veien. Nå er jeg bare ivrig etter å komme i gang, sier han.

Jørstad har lang erfaring fra kjendis- og underholdningsjournalistikk. Han ble ansatt som reporter i Se og Hør for 20 år siden og kom den gang fra Dagbladet som sportsjournalist.

Han har gått alle gradene i Se og Hør-systemet som reporter og seniorreporter, og har lang erfaring som redaksjonssjef i Se og Hør.

Han hadde en pause fra Aller i 2013-2014 da han ble headhuntet til redaktørjobben for TV 2-progammet «ELSE».

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe med Jonas. Han er en rutinert og engasjert leder som kan skape samhold, samtidig som han har respekt for de ulike publikasjonenes egenart, sier Sigrid Hvidsten, påtroppende kulturredaktør i Dagbladet.

- Vi har ambisjoner om at denne redaksjonen skal bli Norges beste og største på underholdning, sier prosjektleder for ny felles kjendisdesk, Ulf Andersen i Aller Media.

Jonas Jørstad tiltrer umiddelbart i stillingen, opplyser Aller.

Powered by Labrador CMS