Ny konsernledelse på plass i Aller Media Nordic

Konsernsjef i Aller Media Nordic A/S, Dag Sørsdahl, har besatt de to gjenstående rollene i Nordic Management Team.

Publisert Sist oppdatert

Det melder Aller Media i en pressemelding.

Dennis Kilian fra Danmark blir nordisk CFO og får ansvar for alle finansielle aktiviteter på nordisk nivå. Peter Frey fra Sverige blir nordisk CTO og får ansvar for å lede Tech og IT.

Dag Sørsdahl, konsernsjef i Aller Media Nordic A/S, er glad for at konsernledelsen nå er komplett.

–  De vil ha et viktig fokus på å samordne måten vi jobber på innenfor sine respektive felt ut ifra et nordisk perspektiv, for å sikre at vi lærer av og bruker beste praksis, og bygger virksomheten videre fremover, sier Sørsdahl.

Kilian har bakgrunn fra medie- og telekomindustrien, hvor han har jobbet hoveddelen av sin karriere. Han vil lede de nordiske finansteamene og fokusere på å forbedre prosesser, systemer og åpenhet i organisasjonen, står det i meldingen.

– Jeg ser frem til å komme tilbake til den dynamiske, raskt skiftende og utfordrende mediebransjen. Jeg er veldig glad i pulsen i denne bransjen og håper å bringe med meg kunnskap og erfaring, også fra nærliggende industrier, som vil være til fordel for de nordiske Aller Media-selskapene, sier han.

Frey erfaring fra media, sportsteknologi og iGaming med nesten 20 års erfaring som CTO i ulike selskaper. Han vil være ansvarlig for å lede driften innen Tech og IT, og for å støtte de kommersielle og redaksjonelle virksomhetene i de nordiske landene.

– Jeg er veldig glad for, og spent på, å komme tilbake til mediebransjen for å bidra til at Aller Media løfter seg til neste nivå. Kombinasjonen av innhold og forretning har ligget mitt hjerte nært i årevis og jeg ser frem til å bli kjent med mine nye kolleger i hele Norden, sier han.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Aller Media Nordic Management:

Dag Sørsdahl, Group CEO Aller Media Nordic A/S

Charlotte Riparbelli, CEO Aller Media A/S, Danmark

Lotta Cederbom, CEO Aller Media AB, Sverige

Mikael Makkonen, CEO Aller Media OY, Finland

Alexandra Beverfjord, EVP Media Brands, (CMBO)

Bente Klemetsdal, EVP Commercial, (CCO)

Sara Prosell, Chief People & Culture, (CPC)

Dennis Kilian, Group CFO

Peter Frey, Group CTO

Christopher Aller Simonsen, EVP Strategy, M&A

Michael Aller, EVP Strategy, M&A

Powered by Labrador CMS