Ulf André Andersen og Ingeborg Heldal.

Presseveteran Ulf André Andersen (49) ansatt som sjefredaktør for Se og Hør. Ingeborg Heldal (43) blir utviklingsredaktør

Aller Media har raskt på plass ny ledelse for ukebladet etter at Ellen Arnstad takket for seg tidligere i år.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Ulf André Andersen er ansatt som ny ansvarlig redaktør for Se og Hør. Ledelsen blir samtidig styrket med Ingeborg Heldal som utviklingsredaktør.

Dette skjer etter at Ellen Arnstad ga seg i januar. Kort tid senere er altså permanent ledelse på plass.  

Mangeårig presseslugger Ulf André Andersen går fra å være konstituert ansvarlig redaktør til å ha redaktøransvaret på permanent basis. Den tidligere Dagbladet-journalisten har jobbet i Se og Hør siden 2008 og har lang erfaring med Norges største kjendismerkevare, både som redaktør og nestkommanderende.

Konserndirektør for kvinne/tema i Aller Media, Ingrid Skogrand, er fornøyd med å ha fått Andersen på laget:

- Ulf André har svært solid presse- og redaktørerfaring og kan merkevaren Se og Hør godt. I tillegg har han høyere utdanning innen innovasjon og digital ledelse, noe som gjør han godt rustet til å møte de endringene dagens medier står i. Ulf er uten tvil rett person til å lede Se og Hør, og jeg er kjempeglad for å ha han ved roret.

Andersen går løs på jobben som sjef for Se og Hør sammen med redaktørene Trond Stensåsen og Jonas Jørstad, som har ansvar for henholdsvis papir og nett. 

 

Heldal blir utviklingsredaktør 

Ingeborg Heldal har vært bloggredaktør i Aller Media det siste året. Nå får hun ansvar som utviklingsredaktør i Se og Hør. 

Hun vil fortsatt ha et ansvar for bloggsatsingen, som styreleder i AdLINK Media. 

- Ingeborg Heldal får et ekstra ansvar for at vi kontinuerlig produktutvikler både nett og papir. I en krevende hverdag med høy produksjon i alle kanaler, blir hun en ressurs for oss alle. Dessuten har hun vært i rampelyset lenge og vil representere Se og Hør på en glimrende måte, sier Ulf André Andersen.  

  

Powered by Labrador CMS