Ingeborg Heldal slutter dermed som utviklingsredaktør i Se og Hør - her sammen med sjefredaktør Ulf André Andersen da begge ble ansatt tidligere i år.

Uffe og Ingeborg skiller lag: Heldal blir sjefredaktør for KK på alle plattformer

- Ringen er sluttet, sier Ingeborg Heldal.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Ansvarlig redaktør Gjyri Helen Werp takket for seg i september. Nå blir Ingeborg Heldal sjef for KK

Heldal har vært konstituert i rollen siden september - nå er hun fast ansatt som ansvarlig redaktør for KK, både digitalt og print.

Ingeborg Heldal.

Hun skal i tillegg lede den digitale satsningen mot unge jenter gjennom Topp-merkevaren.

Konserndirektør for kvinne/tema i Aller Media, Ingrid Skogrand, gleder seg over å ha Heldal på plass.

- Ingeborg kjenner KK-merkevaren godt. Det er selvsagt en fordel. Men minst like viktig er hennes kvalifikasjoner som leder, produktutvikler og erfaren journalist.

- Når du ganger opp det med ambisjonene hun har for merkevaren, er jeg ikke i tvil om at vi har fått rett kvinne ved roret, sier Skogrand.

Heldal har lang fartstid i Aller Media. Hun har vært journalist i KK, redaktør i Cosmopolitan, bloggredaktør og nå sist utviklingsredaktør for Se og Hør.

Og gleder seg over utfordringen:

- For meg føles det nesten som ringen er sluttet. Jeg begynte i KK rett ut fra Journalisthøgskolen, og det kjennes både godt og riktig å være tilbake!

- Jeg gleder meg stort og tar med stolthet og en god porsjon ydmykhet fatt på utfordringen med å bygge videre på og utvikle to av Norges desidert sterkeste magasinmerkevarer for jenter/kvinner. Jeg er takknemlig for tilliten som blir vist meg, og gleder meg til å jobbe på det som må være en av Norges hyggeligste og mest visjonære arbeidsplasser, sier Heldal.

Powered by Labrador CMS