På bildet: Hanne Kathrine Bratholt, som er ansatt som ny redaktør i Norsk Husflid.
Hanne Kathrine Bratholt er ansatt som ny redaktør i Norsk Husflid.

Norsk Husflid henter utgavesjef fra KK

Hanne Kathrine Bratholt er ansatt som ny redaktør i kulturmagasinet Norsk Husflid.

Publisert Sist oppdatert

Norges Husflidslag, utgiver av kulturmagasinet Norsk Husflid, har ansatt Hanne Kathrine Bratholt som ny redaktør, opplyser de i en pressemelding.

Bratholt kommer fra stillingen som utgavesjef i KK og har 14 år bak seg som journalist og reportasjeleder i Aller Media. Hun har i mange år hatt mote som sitt fagområde.

Bratholt omtaler sin nye stilling som drømmejobben.

– Jeg er opptatt av at leseren skal ha en god opplevelse. Vi har et ansvar for å ivareta og formidle vår felles kulturarv på en god måte. Norsk Husflid er et kvalitetsprodukt som fortjener enda flere lesere, sier Bratholt.

Direktør i Norges Husflidslag, Marit Jacobsen, påpeker at de ønsker å løfte magasinet visuelt og utforske digitale muligheter.

– Vi er veldig glade for å få Hanne Kathrine med på laget. Hennes brede erfaring fra KK, nysgjerrige tilnærming til faget, og personlige interesse for tradisjonshåndverk vil gjøre henne til en dyktig redaktør hos oss, sier Marit Jacobsen, direktør i Norges Husflidslag.

Magasinet Norsk Husflid utgis fem ganger i året med et opplag på rundt 20.000.

RETTELSE: I en tidligere versjon av denne saken sto det at Hanne Kathrine Bratholt var redaktør i KK, den riktige stillingen er utgavesjef. Feilen ble rettet 27.02.23, klokken 10.43.

Powered by Labrador CMS