Ingeborg Heldal, redaktør for KK.

Podkast

MediaPuls 213: MeToo har vært det beste med hele 2017, mener Ingeborg Heldal

Vi tar en prat med KK-redaktøren i vår julespesial.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

 

Ingeborg Heldal ble rikskjendis da hun møtte daværende president i USA, Bill Clinton, i Oslo i 1999. I dag er hun redaktør i KK og gjest hos MediaPuls.

Heldal har lang fartstid fra mediebransjen. Etter oppstyret rundt Bill Clinton ble hun programleder på NRK og i 2001 var hun programleder for Melodi Grand Prix. Hun studerte i 2002 på Norsk journalisthøyskole i 2004 og jobbet flere år som skribent for KK. Fra 2007 til 2012 var hun sjefredaktør i Cosmopolitan og fra 2012 til 2013 var hun journalist, filmanmelder og programleder i Viasat Film.

I 2013 ble hun ansatt som redaktør i Side2 og i dag er hun tilbake igjen i KK, som redaktør.

Ingeborg har også engasjert seg i #MeToo-kampanjen og skrev kommentaren «Skikk og bruk for deg med kuk» 17. november i år.

MediaPuls slo av en prat med Ingeborg for å høre hva hun synes har vært best, verst og viktigst i mediebransjen i løpet av 2017, og hva hun tror om 2018.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioStitcher RadioGoogle Play Music eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS