Ole Petter Baugerød Stokke og Jørgen Jacobsen i kode24.

Ny [navn]24-avis lanseres. Denne gangen for kodere og utviklere

Aller Media og SOL med ny nettside rettet mot kodere.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I en pressemelding melder det nye nettstedet, kode24.no, at de lanseres. 

De skriver: «Journalister har Medier24, jurister har Rett24, økonomer har E24 og utviklere har… ingenting.»

– Fram til nå har ikke norske utviklere hatt noe eget nettsted, sier redaktør Ole Petter Baugerød Stokke ifølge meldingen. 

Baugerød Stokke har med seg Jørgen Jacobsen på den nye satsingen. De har fortid fra henholdsvis DinSide  og Dagbladet.

– Som utvikler har jeg aldri lest de norske bransjesidene som finnes. De skal skrive litt for alle i en diger bransje, og ender opp med å ikke skrive stoffet utviklerne faktisk er ute etter, sier fagredaktør Jørgen Jacobsen ifølge pressemeldingen. 

Aller Media, som eier både DinSide og Dagbladet, finansierer kode24, som vil ligge under Scandinavian Online (SOL). SOL-direktør Jan Thoresen vil være ansvarlig redaktør for det nye nettstedet. 

– Vi vet selv hvor vanskelig det er å ansette gode utviklere, og har store forventninger til at bedrifter som jakter utviklere vil lyse ut stillingene sine hos oss. Dette er et entusiastdrevet overskuddsprosjekt som tar utviklere på alvor, og samtidig har glimt i øyet. SOL vil fungere som en akselerator for prosjektet. Vi er blodfans allerede, sier Thoresen, ifølge pressemeldingen. 

Nettsiden lanseres den 17. september. Fram til lansering har nettstedet blitt forvandlet til en kodekonkurranse, melder de i pressemeldinga. 

Powered by Labrador CMS