Kurt Nilsen (t.h.) slik vi kjenner han. Her sammen med manager Jan Fredrik Karlsen på en 10-årsmarkering for Idol vinteren 2013.

Kurt Nilsen skal bli bestefar, skrev Se og Hør. Men det var bare rør. Artisten raser, og ukebladet beklager

- Et respektløst overtramp nå de publiserer en sak om min datter som ikke er sann, skriver artisten.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

«38 år og snart bestefar» skriver det kulørte ukebladet Se og Hør på forsiden fredag, om artisten Kurt Nilsen.

Kurt Nilsen, vinteren 2017.

Men nyheten var ikke sann.

Og på Facebook søndag kveld gikk Nilsen selv hardt ut mot ukebladetSe hele utspillet nederst i saken. 

Nilsen skriver blant annet:

Reaksjonene ble omtalt av flere medier søndag kveld, blant dem VG, som har snakket med Nilsens manager Jan Fredrik Karlsen. Og overfor avisa legger Se og Hørs sjefredaktør Ulf André Andersen seg flat:

Jeg er en "offentlig" person, og må "tåle" at dette useriøse bladet skriver om rykter fra "nære kilder" og lager klippoglim saker fra tidligere intervjuer som jeg har gjort med seriøse journalister. Men NÅ har det gått for langt. Det er et respektløst overtramp mot meg og min familie når de publiserer en sak om min datter som ikke er sann. Min datter er ikke en offentlig person og jeg har alltid prøvd å holde mine barn utenfor mitt artist liv. De har ikke bedt om dette, og de skal være private. Jeg skal ikke bli bestefar.

– Dette er svært leit og beklagelig. Vi foretrekker å ta dette direkte med Kurt Nilsen og hans management fremfor å kommentere saken, skriver han i en sms til VG.

 

Dette har vært en utrolig tøff og vanskelig helg for min familie og meg. Jeg vet rett og slett ikke helt hvor jeg skal...

Posted by Kurt Nilsen on 16. juli 2017

 

  • PS! Forholdet mellom Se og Hør og Kurt Nilsen har tidligere vært mer hjertelig. Blant annet betalte ukebladet for en eksklusiv USA-ferie etter at Nilsen vant Idol i 2003, da Se og Hør også var sponsor for programmet.
Powered by Labrador CMS