Magne Kveseth skal jobbe for Universitetet i Tromsø det neste året.

Magne Kveseth (64) slutter i Altaposten - nå blir han kommunikasjons­rådgiver

Magne Kveseth bytter ut Altaposten med jobb for Universitetet i Tromsø.

Publisert

Etter drøyt 25 år over tre perioder i Altaposten legger Magne Kveseth (64) journalistpennen midlertidig på hylla og blir kommunikasjonsrådgiver hos Universitetet i Tromsø, Norges arktiske universitet. Det skriver Altaposten selv (for abonnenter)

Kveseth har fått ett års permisjon fra Altaposten - og sier til Medier24 at han synes det er morsomt at Universitetet i Tromsø tør å satse på godt voksne ansatte. 

– Jeg synes det er spennende å lære noe nytt hver dag - og det tror jeg nok jeg vil gjøre ved UiT, sier han til Medier24. 

Kveseth har tidligere erfaring fra kommunikasjonsbransjen, blant annet som daglig leder for Nordisk informasjonskontor i Nord-Norge og i kommunikasjonsavdelingen i Nordisk Ministerråd og Nordisk Råd.

Teamleder i kommunikasjonsseksjonen i UiT, Randi Merete Solhaug, sier det var Kveseths kvalifikasjoner som ble tungen på vektskålen.  

– Vi er ute etter variasjon og en bredde blant de ansatte. Vi tenkte ikke spesielt på alderen hans, men kvalifikasjonene. Men vi mener det er positivt at vi har folk fra 20-årene og til 60-årene, sier hun til Altaposten.

PS! Altapostens redaksjonssjef Astrid Krogh hadde torsdag sin siste dag i avisen. Nå blir hun kommunikasjonsrådgiver i Alta kommune.

Powered by Labrador CMS