Anne-Stine Talseth

Anne-Stine Talseth blir ny produkteier i Helthjem

Distribusjonsselskapet Helthjem, som eies av Schibsted, Polaris og Amedia, ansetter ny produkteier.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Helthjem skriver torsdag i en melding at Anne-Stine Talseth kommer fra Adecco Gruppen i Norden til stillingen som produkteier for private tjenester i distribusjonsselskapet.

Det omfatter blant annet tjenesten meg-til-deg, som gjør det enklere å selge brukte ting mellom privatpersoner – ved at varene sendes og mottas fra egen dørmatte, som det står i meldingen.

– meg-til-deg tjenesten har virkelig tatt av det siste året, og jeg gleder meg til å bli med videre på reisen. I rollen som produkteier skal jeg jobbe for å gjøre det enda enklere for privatpersoner å kjøpe og selge brukt – i tillegg til å legge til rette for nye konsepter innen sirkulærøkonomi. Dette er både bedre for miljøet og noe vi vet stadig flere av kundene våre er opptatt av, sier Talseth i meldingen.

Daglig leder i Helthjem, Anders Angen, er fornøyd med ansettelsen.

– Det siste året har vært helt fantastisk, og vi har opplevd en eventyrlig vekst. Med vår satsning på gjenbruks- og sirkulærøkonomi, har meg-til-deg tjenesten vokst med over 2000% det siste året. Nå skal vi jobbe videre for å bli den beste fasilitatoren for gjenbruk, og derfor styrker vi laget med en drivende dyktig produkteier, sier han i meldingen.

Powered by Labrador CMS