Cathrine Skogheim blir konstituert redaktør i Avisa Nordland.
Cathrine Skogheim blir konstituert redaktør i Avisa Nordland.

Cathrine Skogheim konstituert som redaktør i Avisa Nordland

Cathrine Skogheim er konstituert som ansvarlig redaktør og daglig leder i Avisa Nordland i Bodø fra 1. august.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Amedia i en pressemelding.

Cathrine Skogheim etterfølger dermed Markus Rask Jensen, som går over i jobben som direktør for innholdsutvikling i Amedia.

Skogheim forteller at hun setter veldig stor pris på mulighetene hun har fått og tilliten hun har blitt vist gjennom tiden hennes i Avisa Nordland.

– Nå gleder jeg meg til å gyve løs på en ny lederutfordring. Vi er en veldig fin gjeng med folk i AN, og jeg er helt sikker på at vi sammen skal fortsette å lage en god avis fram til en ny toppleder er på plass, sier hun.

Cathrine Skogheim er utdannet journalist og statsviter og har vært ansatt i Avisa Nordland siden 2016. 

Nå kommer hun fra lederstillingen som nyhetssjef i avisen. Siden hun kom til avisen, har hun hatt flere lederoppgaver som frontsjef, reportasjeleder og konstituert nyhetsredaktør.

Styreleder Morten Nilsen er glad for at Cathrine Skogheim har takket ja til å påta seg oppgaven med å lede Avisa Nordland fram til en ny permanent leder er ansatt. 

Prosessen har tatt noe lengre tid enn først antatt da Jan-Eirik Hanssen fratrådte og Markus Rask Jensen ble konstituert, opplyser Amedia om i meldingen.

– Når en slik situasjon oppstår, er det betryggende at vi har dyktige og kompetente medarbeidere som Cathrine som kan påta seg nye viktige lederoppgaver når det er nødvendig for en periode. Jeg er trygg på at hun vil lede Avisa Nordland med en stødig hånd og sørge for at det gode arbeidet som skjer i avisa vil fortsette fram til lederrollen er avklart, sier Nilsen.

Powered by Labrador CMS