Avisa Oslo og Nettavisen journalist, Farid Ighoubah.

Julepraten

Farid Ighoubah: – Det er pinlig, synd og skam å se hvor mye sutring det er for filleting

Den utlånte Nettavisen-journalisten synes det er flaut å se alle som føler seg krenket av det minste som sies og gjøres.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I tradisjonen tro stiller også Medier24 i år en rekke spørsmål til mediemennesker i spalten #Julepraten.

Neste person ut er Avisa Oslo- og Nettavisen-journalist, Farid Ighoubah.

– Hva gjør du i julen?

– Denne julen skal jeg både jobbe og ha fridager. «Pulten» tar jeg med til Bergen og jobber for Avisa Oslo fra BAs lokaler! Haha. Burde vel ikke sagt noe slikt høyt. Men utlånet fra Nettavisen er gøy, spennende og det er inspirerende å jobbe med mange flinke folk.

– Hva må det til for at det blir ordentlig jul for deg?

– Fri julaften og familietid. Når julestemningen for alvor slår inn er når jeg er hjemme hos mamma i Bergen hvor det er pyntet og lukter jul.

– Hva husker du best fra medieåret 2020?

– Koronasituasjonen, utvilsomt, og at det har vært et enormt hektisk år. Det enkeltstående øyeblikket som skiller seg ut var pågripelsen av Eirik Jensen i rettssalen. I 2020 har jeg jobbet med koronakrisen, Manshaus-terrorrettssaken, Tom Hagen-pågripelsen, og forsvinningen på Lørenskog, Jensen-saken og Bertheussen-saken. I tillegg vil jeg huske det spennende prosjektet med Avisa Oslo. Litt av et år!!

– Hva er det morsomste som har skjedd i 2020?

- I mediesammenheng var det gøyeste å få være med å etablere Avisa Oslo. Det mest spennende var løslatelsen av Tom Hagen, det mest spektakulære pågripelsen av Jensen og det mest absurde var første uken etter nedstengningen. 

– Hva er det pinligste som har skjedd i 2020?

– Alle som føler seg krenket av det minste som sies og gjøres. Det er pinlig, synd og skam å se hvor mye sutring det er for filleting. Huff ... Glad jeg ikke er komiker!

– Hva tror du vil påvirke medieåret 2021?

– Generelt tror jeg vekst og optimisme vil prege medieåret neste år. I den daglige dekningen vil koronaen fortsatt ha sitt fotfeste og i tillegg blir selvsagt valget det som preger siste halvdel av 2021 på flere nivåer.

Powered by Labrador CMS