Vegard Kvalvaag
Vegard Kvalvaag

Tidligere Amedia-topp Vegard Kvalvaag blir ny salgs­direktør i CAPA

Forlot Amedia etter 13 år - går til nyopprettet stilling i CAPA

Publisert

Tidligere salgsdirektør i Amedia bytter felt, og blir salgsdirektør i CAPA, opplyser selskapet i en melding.

Aldri før har det vært større vekst i et kvartal for kino, ifølge IRM. Med en vekst på 49% i Q3 går kino i motsatt retning av andre tradisjonelle medier. Nå får Vegard hovedansvaret for å fortsette den solide veksten, som ny salgsdirektør i CAPA

- CAPA er en spennende organisasjon, og jeg gleder meg veldig til å starte opp 1.desember. CAPA er en del mindre enn der jeg kommer fra, og det kan være positivt fordi man blir involvert i driften på en annen måte og får større påvirkningskraft, sier han i meldinga.

CAPA distribuerer kinoreklame til omtrent 48 kinoer som samlet leverer ca. 5,3 millioner besøkende hvert år.

Ifølge målinger fra IRM vokser kinoreklame stort - i motsetning til annonsesalget i tradisjonelle medier. Dette skal CAPA kapitalisere på med Kvalvaag på laget.

Administrerende direktør i CAPA, Jan Tore Kristiansen.
Administrerende direktør i CAPA, Jan Tore Kristiansen.

Administrerende direktør i CAPA, Jan Tore Kristiansen, er svært fornøyd med rekrutteringen.

- Vegard har bygget seg opp en solid ledererfaring og han har en sterk mediebakgrunn. Han har relevant erfaring fra både lokal- og nasjonalsalg, og er vant til å selge flere medieflater. Videre har Vegard solid digital kompetanse, som passer godt i vår produktsturktur. Vi så etter en person med bred erfaring fra mediebransjen, men vi var også opptatt av at vår nye salgsdirektør skulle være offensiv og endringsorientert. Vi har fått alle de elementene i Vegard, og jeg gleder meg veldig til å få han ombord hos oss, forteller Kristiansen i en melding.

Powered by Labrador CMS