Roman Prokopenko (33) og Ida Sofie Skinlo Sæter (25) har begge nyansatte i Nidaros.
Roman Prokopenko (33) og Ida Sofie Skinlo Sæter (25) har begge nyansatte i Nidaros.

Ida Sofie Sæter og Roman Prokopenko er nye frontsjefer i Nidaros

Roman Prokopenko og Ida Sofie Skinlo Sæter har begge nylig blitt ansatt som frontsjefer i Mediehuset Nidaros.

Publisert Sist oppdatert

Det opplyser Nidaros i en pressemelding.

– De to blir begge en del av et lag med fremadstormende og dyktige journalister som har ambisjoner om å ta Trondheim, sier Lorns Bjerkan, daglig leder og ansvarlig redaktør i Nidaros.

Roman har en mastergrad i journalistikk fra Universitetet i Oslo og jobber i dag i iFinnmark. Han skal nå flytte sørover sammen med samboeren som skal begynne å jobbe i Avisa Gaula. Han gleder seg til å bli en del av miljøet i Nidaros.

– Jeg ble utrolig glad da Lorns ringte og tilbød meg jobben. Jeg hadde hørt mye godt om Nidaros-redaksjonen, og visste umiddelbart at jeg måtte søke da jeg så at de hadde lyst ut en frontsjef-stilling. Det er skikkelig spennende å få muligheten til å fortsette i en rolle som jeg trives så godt i, sier Prokopenko.

Ida Sofie Sæter kom til Nidaros fra avisa Innherred. Hun tar også med seg erfaring fra iTromsø og Avisa Nordland. Hun har en bachelorgrad i journalistikk fra Bodø.

– Trondheim er en utrolig spennende by. Da muligheten bydde seg, kunne jeg ikke takke nei. Nå gleder jeg meg til å lage viktig journalistikk og sette dagsorden i byen, sier Sæter.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS