Kjell Frostrud Johnsen (48) er ansatt som ny administrerende direktør i Romerikes Blad og regiondirektør for Amedia Romerike/Innlandet
Kjell Frostrud Johnsen (48) er ansatt som ny administrerende direktør i Romerikes Blad og regiondirektør for Amedia Romerike/Innlandet

Kjell Frostrud Johnsen (48) er ansatt som ny administrerende direktør i Romerikes Blad og regiondirektør for Amedia Romerike og Innlandet

– Han vil få en sentral rolle i å videreutvikle våre mediehus i en av våre største medieregioner, sier konserndirektør Pål Eskås.

Publisert

I dag ansatte Amedia Kjell Frostrud Johnsen (48) som ny administrerende direktør i Romerikes Blad og regiondirektør for Amedia Romerike/Innlandet.

Han tiltrer sin stilling i 12. juni, opplyser konsernet i en pressemelding.

Frostrud Johnsen har bakgrunn  fra ulike medievirksomheter, blant annet som administrerende direktør for NRK Aktivum i perioden 2011 til 2015, og i Bulls Pressetjeneste.

Han har tidligere jobbet i Egmont og Bonnier, og har de siste to årene jobbet som selvstendig konsulent innenfor ledelse, media og kommunikasjon, skriver de.

– Vi er svært tilfreds med ansettelsen og å få en leder med så bred og relevant ledererfaring og -kompetanse. Han vil få en sentral rolle i å videreutvikle våre mediehus i en av våre største medieregioner, opplyser konserndirektør Pål Eskås i en pressemelding.

 Romerikes Blad er det største mediehuset i Amedia og som regiondirektør vil han som styreleder få ansvaret for å følge opp de øvrige avisene i medieregionen.

Dette omfatter Oppland Arbeiderblad, Østlendingen, Glåmdalen, Ringerikes Blad, Hadeland, Indre Akershus Blad, Ringsaker Blad og Arbeidets Rett. Samlet har regionen 235 ansatte og omsatte for 641 millioner kroner i 2016, heter det i meldinga.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og samarbeide med alle de dyktige medarbeiderne i et konsern som leverer gode resultater knyttet til en ambisiøs digital innholdsstrategi. Oppgaven nå blir å videreutvikle gode forretningsmodeller som gjør at vi kan fortsette å lage kvalitetsinnhold som treffer leserne, opplyser Kjell Frostrud Johnsen i meldinga.

– I tillegg blir dette som å komme hjem. Jeg er opprinnelig fra Strømmen og har vokst opp med Romerikes Blad som min lokalavis, skriver han.

Powered by Labrador CMS