Før sommeren ble Kjell Frostrud Johnsen (48) ansatt som administrerende direktør i Romerikes Blad og regiondirektør for Amedia Romerike / Innlandet.
Før sommeren ble Kjell Frostrud Johnsen (48) ansatt som administrerende direktør i Romerikes Blad og regiondirektør for Amedia Romerike / Innlandet.

Regiondirektør i Amedia slutter etter bare seks måneder: Kjell Frostrud Johnsen gir seg i Romerikes Blad - går tilbake til Egmont

Ble ansatt før sommeren - nå gir han seg. Skal bli leder for «barn og tegneserier» i Egmont. 

Publisert

I juni tiltrådte Kjell Frostrud Johnsen (48) som regiondirektør for Amedia Romerike / Innlandet, og administrerende direktør i Romerikes Blad. 

Fredag ble det kjent at han slutter: Dermed får mediehuset og Amedia nok et sjefsskifte. I vinter sluttet Ole Jacob Mosvold etter bare to år i jobben, for å gå tilbake til ny jobb i Mentor Medier.

Nå skal Frostrud Johnsen bli leder for virksomhetsområdet barn og tegneserier i Egmont Publishing, bekrefter han overfor Medier24. Han går dermed tilbake til sin tidligere arbeidsgiver for å bli leder for merkevarer som Donald Duck, Pondus og Lunsj. 

Frostrud Johnsen holder fast på at han ikke forlater noe, men at han går til en jobb:

Dette var et tilbud jeg ikke kunne si nei til. Jeg har latt meg imponere av den profesjonaliteten og den strategien jeg har sett i Amedia, men i valget mellom to drømmejobber måtte jeg bare ta denne, sier han. 

- Men et halvt år i Amedia ble kortere enn planlagt?

- Nei, timingen blir aldri perfekt. Men sånn måtte det bli hvis jeg skulle ta dette valget, sier Frostrud Johnsen. 

Han slutter i jobben allerede neste fredag, og tiltrer Egmont-jobben i januar. 

Saken blir oppdatert. 

Powered by Labrador CMS