Anders Eid forlater TV 2 - blir ny digital redigerer hos Egmont Publishing

– Nå følte jeg tiden var på tide for å prøve noe nytt, og det er spennende å kunne være med på den digitale satsingen til Egmont Publishing, sier han til Medier24.

Publisert

Anders Eid forlater TV 2 og begynner som ny digital redigerer hos Egmont Publishing. 

–Jeg har hatt 11 fantastiske år i TV 2 siden jeg startet som tilkalling på TV 2 Sporten i forbindelse med satsingen på Tippeligaen på nett i 2008. Som sportsinteressert student var dette mildt sagt drømmejobben. Etter at jeg flyttet til Drammen var jeg så heldig å få fortsette på TV2.no, først som nyhetsjeger og deretter som frontredigerer, forteller Eid til Medier24.

Han har jobbet som frontredigerer på TV2.no-desken siden 2013.

– Tiden i TV 2 har vært helt fantastisk og jeg vil savne mange gode og dyktige kolleger. Nå følte jeg tiden var på tide for å prøve noe nytt, og det er spennende å kunne være med på den digitale satsingen til Egmont Publishing, sier Eid.

– Jeg håper å kunne bidra med min digitale erfaring til å løfte innhold fra alle de ulike bladene og plattformene - og deres rikholdige saksarkiv. Jeg skal heller ikke legge skjul på at jeg som travel trebarnsfar er avhengig av en noe mer fleksibel arbeidshverdag i den fasen av livet jeg er nå, og dette får jeg hos Egmont, sier han.

Powered by Labrador CMS