Guro Storli Aune går fra Stjørdals-Nytt til Bladet.
Guro Storli Aune går fra Stjørdals-Nytt til Bladet.

Går fra Stjørdals-Nytt til Bladet

Guro Storli Aune dro til Stjørdals-Nytt for å bygge opp nettavisen. Nå returnerer hun til Bladet. 

Publisert

(STJØRDAL): Etter tre år i Stjørdals-Nytt reiser Guro Storli Aune tilbake til Bladet, hvor hun kom fra i 2020, og går inn i rollen som frontsjef.

– Målet da jeg kom til Stjørdals-Nytt var å bygge opp en ny nettavis, det var det som lokket meg hit,  sier Storli Aune til Medier24. og legger til:  

– Sånn sett var det jo beleilig at opplagstallene kom før jeg sluttet, ler hun, og viser til at Størdals-Nytt hadde en vekst på 148 prosent fra første halvår i 2022 til samme tid i år.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

Vil jobbe med større saker

I 2020 kjøpte Polaris Media seg inn i Stjørdals-Nytt, og lanserte i 2021 nettavis. Polaris og Bladet eier Stjørdals-nytt sammen.

– Målet var å få nettavisen i gang. Det tar lang tid å bygge den stor, men jeg ville være med å få den i gang.

Nå vil Storli Aune bruke mer tid på større saker.

– Jeg er en journalist som ønsker å prioritere store saker. Det blir vanskelig i en redaksjon hvor vi er så få. I Bladet er det flere å gå på. Og selv om jeg går i frontsjef-turnus, og vil være tett på hendelsesdekningen, vil det også gi meg tid til å jobbe med større løp, og være ute for å møte folk, sier Aune.

– Hører hjemme i den beste avisa

Samtidig skal Storli Aune inn i Polaris Media sitt vaktsamarbeid for de trønderske avisene.

– Så samtidig som vi nå blir konkurrenter, og jeg skal følge med Stjørdals-nytt fra siden, skal jeg jo fremdeles ha en tå innenfor, for når jeg har vakt, kan jeg jo ende å måtte levere stoff til begge avisene.

Nyhetsredaktør i Bladet, Anders Fossum, er glad for å få Storli Aune tilbake. 

– Guro har hatt stor utvikling de siste årene og vist at hun er en dyktig journalist. Hun har passion for faget, pågangsmot og et ønske om å fortelle de gode historiene. Selvsagt hører hun hjem i den beste avisa i byen, sier han. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS