TV 2 vil gi seerne korona-pusterom med nytt program: – Håper det blir et kjærkomment avbrekk

– TV 2 er allmennkringkaster og har en svært viktig rolle overfor befolkningen, spesielt som nyhetsformidler, i en tid som nå, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes.

Publisert

TV 2 ønsker å gi folk litt pusterom og hygge i den pågående korona-krisen, og lanserer torsdag det nye programmet «Sammen».

Programmet skal ledes av Katrine Moholt og Anders Hoff, og vil være et underholdningsprogram om samhold, for å vise at vi ikke er alene, opplyser kanalen. Det skal gå hver kveld fra mandag til torsdag. 

– Vi håper at dette nye, spesialbestilte programmet blir et kjærkomment avbrekk, sier Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2.

– TV 2 er allmennkringkaster og har en svært viktig rolle overfor befolkningen, spesielt som nyhetsformidler, i en tid som nå. Samtidig er en viktig del av oppdraget vårt å gi folk et pusterom, underholdning som samler oss, et sted hvor vi kan koble av og tenke på noe annet, sier Sandnes.

Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2 og Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2.
Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2 og Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2.

Moholt og Hoff skal lede programmet i begynnelsen, men andre kjente TV 2-profiler vil etterhvert også ta programlederrollen. 

–  Nå tenker jeg det er viktigere enn noen gang at vi er sammen, og tar vare på hverandre. Alle er vi i en uvirkelig og skremmende situasjon. Og nå som alt er annerledes, er det fint å ta pulsen på det som skjer rundt om i hjemmene hos folk, sier Moholt.

– Vi er alle sammen om dette, og vi håper at vi med dette programmet kan få oss til å føle oss litt mindre alene. Vi kaster oss ut i dette og lar veien bli til mens vi går. Vi tar ting underveis, for det viktigste nå er at vi er sammen, sier hun.

Powered by Labrador CMS