Peter Nørrelund fra Viaplay.

Peter Nørrelund gir seg i Viaplay

Forlater konsernet etter 20 år.

Publisert Sist oppdatert

Sportssjef i Viaplay, Peter Nørrelund, gir seg i jobben etter 20 år i selskapet. Det skriver Viaplay i en pressemelding.

Han har hatt jobben som sportssjef siden 2020, og rådgiver for sportsrettigheter til Anders Jensen, konsernsjef, siden 2018.

–Jeg er takknemlig for å ha vært med på en så fantastisk reise de siste to tiårene. Jeg kan ikke tenke meg et raskere eller mer innovativt medieselskap – og de dynamiske lanseringene i nye markeder de siste årene har vært den mest spennende tiden i mitt yrkesliv, sier Nørrelund og legger til at det nå er på tide å prøve noe annet.

– Jeg forlater Viaplay Sports i god form og klar for neste fase, med en fantastisk portefølje av rettigheter og supersterke operasjonelle mennesker som vil sørge for at Viaplay alltid er i forkant når det kommer til verden- klasseidrett.

Anders Jensen, president og administrerende direktør i Viaplay Group, sier at det har vært en sann glede å jobbe med Nørrelund.

– Etter en lang og vellykket periode er det helt naturlig at Peter nå ønsker å forfølge nye faglige utfordringer, og vi ønsker ham alt godt.

Nørrelund går fra sitt ansvar i løpet av april og vil være tilgjengelig for selskapet i hele oppsigelsestiden. Anders Jensen vil overta ansvaret for Viaplay Sports inntil en etterfølger eller revidert organisasjonsstruktur er presentert.

Powered by Labrador CMS