Viaplay-sjefen Anders Jensen

Viaplay-sjefen går av

Anders Jensen slutter i jobben, og blir erstattet av Jørgen Madsen Lindemann med umddelbar virkning. 

Publisert Sist oppdatert

Det skriver selskapet i en pressemelding. 

Jensen går av med umiddelbar virkning. 

– Det har vært et privilegium og en ære å være med på laget som gjør Viaplay Group til det fremoverlente og fremtidsfokuserte selskapet det er i dag. Jeg er fortsatt trygg på suksessen som ligger foran selskapet. Men jeg føler også at selskapet i lys av dagens utfordringer er best tjent med om jeg går av, og jeg har derfor bestemt meg for å gjøre det. Jeg ønsker selskapet og teamet det aller beste i fremtiden, sier Anders Jensen. 

Konsernet melder også at de forventer en nedgang mellom 12 og 16 prosent i annonseinntekter, og at de økte levekostnadene fører til at færre bruker penger på videostrømming. 

Konsernet har også trukket tilbake sin langsiktige operasjonelle og finansielle veiledning. De skriver at de vil gi en oppdatering om utsiktene på mellomlang sikt  i forbindelse med publisering av konsernets resultater for 2. kvartal.

De forventer at annonseinntektene skal ned mellom 12- 16 prosent på organisk basis i 2. kvartal, på grunn av den kraftige og raske forverringen i TV- og radioreklamemarkedene.

Ny konsernsjef for Viaplay Group blir Jørgen Madsen Lindemann, som starter med umiddelbar virkning, skriver Viaplay.

–Jeg kjenner Viaplay Group godt, og har selvfølgelig fulgt selskapets reise tett opp gjennom årene. Jeg brenner for konsernets enorme potensial. Jeg ser veldig frem til muligheten til å være en del av å lede Viaplay Group gjennom de utfordrende tidene, og levere på neste fase av utviklingen, sier Lindemann. 

Powered by Labrador CMS