FINN har funnet sin nye sjef - konstituert direktør Anders Skoe fortsetter i jobben

Ansatt som administrerende direktør i dag.

Publisert Sist oppdatert

Styret i FINN.no har fra i dag ansatt Anders Skoe som administrerende direktør, opplyser selskapet i en melding

Skoe har siden 1. august 2016 vært konstituert administrerende direktør i selskapet.

Anders Skoe (40) begynte i FINN i 2010. Før det jobbet han flere år i USA, først i oppstartsselskapet Radiance Technologies, som senere ble kjøpt opp av Comcast, og deretter fem år i Google.

I FINN fikk han ansvar for å etablere og bygge opp en egen avdeling for innsikt, før han gikk over i rollen som CFO i august 2013.

Anders Skoe har en master i Electrical Engineering (MSc) fra Stanford University, og har studert Finance for Executives (Executive Program) ved INSEAD.

Skoe etterfølger Sondre Gravir, som etter et lite mellomspill som FINN-sjef nå har fått ansvaret for rubrikkmarkedet i flere land i Schibsted.

Didrik Munch, styreleder i FINN og konsernsjef i Schibsted Norge er fornøyd for at Anders Skoe takket ja til sjefsjobben.

- Jeg er veldig glad for at Anders Skoe har takket ja til å overta som ny administrerende direktør. Flere sterke kandidater, både internt og eksternt, ble nøye vurdert. Etter en helhetsvurdering landet valget på Anders, og vi er godt fornøyd med ansettelsen, sier Munch. 

 Anders Skoe gleder seg til å ta fatt på den nye utfordringen: 

- Det er med ydmykhet, men også sult, at jeg går inn i denne rollen. FINN har vært og vil fortsette å være et innovasjonsselskap og jeg gleder meg virkelig til reisen videre. 

Powered by Labrador CMS