Andreas Eriksen bytter ut Vestby Avis med Smaalenenes Avis etter sommeren.
Andreas Eriksen bytter ut Vestby Avis med Smaalenenes Avis etter sommeren.

Andreas Eriksen (29) har fått journalistjobb i Smaalenenes Avis

– Jeg er glad og ydmyk over å få muligheten, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Andreas Eriksen (29) er ansatt som fast journalist i Smaalenenes Avis.

Han har jobbet som vikar i Vestby Avis denne vinteren, men er ellers fersk som journalist. Tidligere har han bakgrunn fra markedsføring.

– Jobben i Smaalenene hadde jeg i utgangspunktet ikke søkt på da stillingen ble utlyst, rett og slett fordi jeg ikke følte meg kvalifisert nok. Derfor er jeg stolt over å få muligheten, og gleder meg til å ta fatt på oppgavene i Askim fra midten av august, og bli kjent med nærområdet og folkene i Smaalenene, sier han.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

Eriksen studerer egentlig journalistikk ved Høyskolen Kristiania, men gir seg nå for å fokusere på sin nye jobb.

– Etter å ha lært utrolig mye på kort tid i Vestby Avis er jeg glad, og ydmyk, over å få muligheten i Smaalenenes Avis i Askim. Planen min var i utgangspunktet å fortsette studiene, men etter bittelitt overtalelse fra Jarle (Bentzen, sjefredaktør i Smaalenene), valgte jeg å hive meg ut i arbeidslivet for fullt selv med relativt begrenset erfaring som journalist, forteller han.

Eriksen vil fortsette i Vestby Avis frem til august.

- Jeg må også takke Trine Urstad og Vestby Avis for muligheten jeg har fått der, og at de ville ta inn en totalt uerfaren journalist i staben i vinter. I Vestby har jeg blitt tatt godt i mot, og lært mye på kort tid, sier han.

Powered by Labrador CMS