Gründer Andreas Selliaas står bak nettstedet idrettspolitikk.no. Nå kjøpes de av Everysport.

Svensk mediekonsern kjøper norsk idretts-nettside

Everysport kjøper idrettspolitikk.no og lanserer den som premium-nettside.

Publisert

Everysport Group AB har via sitt norske datterselskap Everysport Group Norway AS lansert den idrettspolitiske siden idrettspolitikk.no med tilhørende premiumtjeneste i Norge. Samtidig har gruppens norske hesteside hest.no migrert til Everysport Media Platform og lansert en ny premiumtjeneste. Det skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi har hatt flere vellykkede lanseringer av sportsmedier med tilhørende premiumtjenester. Vi ser fortsatt en økt etterspørsel etter dypere dekning av sport både i Sverige og internasjonalt, samtidig som vi ser at betalingsviljen for denne typen tjenester øker, sier Hannes Andersson, administrerende direktør, Everysport Group.

Idrettspolitikk.no har tidligere vært drevet på ideell basis av Andreas Selliaas og den nye premiumtjenesten muliggjør bredere dekning og flere undersøkende rapporter, skriver selskapet.

Ansvarlig redaktør og gründer Andreas Selliaas sitter igjen når siden nå relanseres av Everysport Group.

– Jeg er veldig stolt og glad over å kunne lansere Idrettspolitikk.no i en oppgradert og forbedret utgave. Everysport Group eier nå siden og sammen skal vi nå lage Nordens viktigste nettside om idrettspolitikk, skriver Andreas Selliaas i en kommentar på nettsiden.

– Vi er stolte over å kunne lansere Nordens første mediekanal som tar sport og idrettspolitikk på alvor. Dette gjør vi sammen med redaktør Andreas Selliaas, som vi tør påstå er en av de ledende internasjonale journalistene og debattantene innenfor et bredt spekter av sportspolitiske tema – både på lokalt og internasjonalt nivå, sier Kristian Skullerud, administrerende direktør i Everysport Group Norway.

Hest.no er Norges største og eldste plattform for hesteentusiaster og lanseres nå i ny utgave med en premiumtjeneste som muliggjør videre satsing på kvalitetsjournalistikk og innhold rundt hestesport og hest.

Powered by Labrador CMS