Daglig leder i Røverhuset og ansvarlig redaktør i RøverRadion, Mina Hadjian med de nyansatte radioprodusentene Annette Walther Numme (t.h.) og Maiken Smith (t.v.).

RøverRadion styrker redaksjonen

RøverRadion ansetter Anette Numme og Maiken Smith som radioprodusenter.

Publisert

RøverRadion, radioprogrammet som er laget av innsatte innenfor murene i norske fengsler, styrker redaksjonen, og henter inn to nye radioprodusenter i Annette Walther Numme og Maiken Grønnevik Volkmer Ingvaldsen Smith.

Annette Walther Numme kommer fra stillingen som podkastprodusent i Plan-B, og har podkasten «Opptur» sammen. med Ingeborg Heldal.

– Jeg har fått drømmejobben! Jeg gleder meg veldig til å lage innhold og underholdning til folk som bor i fengsel, og for andre som har lyst til å høre på RøverRadion, sier Numme. 

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

- Jeg er så stolt og glad for at Annette har sagt ja til jobben i RøverRadion. Nå gleder jeg meg til å lage vanvittig gode programmer sammen med henne. Annette er tøff, meget kompetent og rett og slett en veldig kul dame, sier ansvarlig redaktør Mina Hadjian.

RøverRadion ansetter også Maiken Smith som inntil nylig har arbeidet med podkasten «Lettlest» for Dagbladet, og som fortsetter som DJ for PopJoy booking. Annette og Maiken møtte hverandre da de begge jobbet i Bauer Media, og gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver sammen.

- Jeg fant Maiken blant hundrevis av søkere, og visste med en gang at dette var en dame for oss. Hennes erfaring i radio og DJ-verden vil styrke alt Røverhuset jobber med, sier Hadjian.

- Det blir utrolig spennende og lærerikt å jobbe med mennesker som er i en vanskelig livssituasjon. RøverRadion er en viktig del av hverdagen for de innsatte, og det å få være med å skape godt innhold, er en stor tillitserklæring. Vi har et viktig samfunnsoppdrag, og jeg føler meg heldig som kan bidra til å fremme ytringsfriheten, sier Maiken Smith.

I 2017 inngikk RøverRadion et samarbeid med NRK P2 og er den eneste fengselssradioen i verden som sendes fast på en riksdekkende statskanal utenfor murene. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS