ANFO-pris til RED Performance - Magnus Strømnes Bø er Årets foredragsholder

- Er på kort tid blitt kjent som en levende og svært god foredragsholder, sier Annonsørforeningen.

Publisert Sist oppdatert

Annonsførforeningen (ANFO) holder hvert år 15 til 20 faglige møteplasser, og kårer også hvert år Årets foredragsholder blant de mange navnene som står på en scene.

- Nesten 150 foredrag har vært gjennomført på ANFO sine kurs i perioden fra oktober i fjor til nå. Og som tidligere sier vi; Aldri har kvaliteten vært høyere, uttaler foreningen i en melding.

Den store annonsørdagen onsdag ble Årets foredragsholder 2016 hedret.

Prisen deles ut på bakgrunn av kursdeltakernes vurderinger og tilbakemeldinger, på både faglig innhold og presentasjonsform.

Og i år gikk den altså til Magnus Strømnes Bøe, partner i RED Performance, hvor han er leder egne og fortjente medier.

ANFO uttaler om vinneren:

Årets vinner er en person som sitter godt forankret i det mange fremdeles kaller den nye digitale verden. Vedkommende er en av våre norske foredragsholdere og vedkommende har heller ikke vunnet denne prisen før.

Årets vinner er mann, fremdeles ganske ung og jobber i et norskeid mediebyråmiljø. På relativt kort tid har han blitt kjent som en svært levende og god foredragsholder. Publikum lytter når denne mannen foreleser om digitale utfordringer og hvordan disse skal adresseres.

Årets vinner er Magnus Strømnes Bøe fra RED Performance. Han får prisen for et foredrag om webanalyse som han holdt på vår Adtech Performance konferanse.

Gratulerer, Magnus!

Powered by Labrador CMS