Vi skal fra Karasjok i nord til Søgne i sør når sjette sesong av «Bloggerne» kommer til våren. Disse ni kommer på skjermen

Både gamle og nye bloggfjes er klare for TV-ruten - inkludert to ektepar.

Publisert Sist oppdatert

Oslo (NTB): Bloggere fra Karasjok i nord via byer som Førde, Ålesund og Søgne til Oslo er representert i TV 2s sjette sesong av «Bloggerne».

Dokuserien starter på TV 2s Livsstil- og Sumo-kanaler til våren, og blir den hittil lengste sesongen: 24 episoder fordelt på seks uker.

Der vil ni navn, både gamle bloggtravere og nye fjes, dele livene sine også i TV-ruten – enten det gjelder barnefødsler, russetid i Bygde-Norge, kjærlighetstrøbbel og villmarksliv, i tillegg til den vanlige dashen med interiør og livsstil.

Årets navn er:

Anniken Jørgensen, Ørjan Burøe, Marna Haugen Burøe, Anne Brith Davidsen, Kristine Ullebø, Tonje Blomseth, Anna Rasmussen, John Arne Riise og Louise Angelica Riise.

«Bloggerne» er viktig for oss, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2, som hevder han «gleder seg til en vår med denne gjengen».

– I år er det en enda større geografisk spredning hos dem som er med, noe vi syns er ekstra spennende, sier Nakken.

Føder foran kamera

En av nykommerne er Kristine Ullebø (19) fra Førde, som har blogget som Krissy siden hun var 12 år.

I «Bloggerne» vil seerne følge henne på ferden hjemmefra med russetid og eksamener og til Oslo, dit hun flytter for å bli heltidsblogger og modell.

– Husker dere alle gangene jeg fleipet om hvor sykt fett det hadde vært å være med i denne serien? Ikke fordi det er «kult å være på TV», men fordi det skjer så innmari mye bak kulissene som aldri ser dagens lys her på bloggen. Som jeg sa til de i Bloggerne; det er mange ting jeg har villet fortelle dere, men som ikke har egnet seg på en blogg, heter det fra Ullebøbloggen hennes.

To ektepar, der begge parter blogger, er også med: Marna «Komikerfrue» Haugen Burøe og Ørjan Burøe samt John Arne Riise og kona Louise Angelica.

Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen er blant Norges mest leste bloggerne, og er inne i sin tredje sesong ombord i realityen – der hun vil føde foran kamera.

Iallfall delvis:

– Jeg føler jeg blir mer og mer komfortabel med innspillingene for hver eneste gang, og kan innrømme at til og med deler av fødselen med lille Lucas kommer på TV denne sesongen, skriver Rasmussen på bloggen.

Powered by Labrador CMS