Anne Ekornholmen.

Anne Ekornholmen er ny politisk redaktør i Nationen

Kommer fra Hamar Arbeiderblad.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Anne Ekornholmen (46) er ansatt som ny politisk redaktør i Nationen, skriver avisen i en pressemelding.

– Ekornholmen vil styrke laget vårt og gjøre meningsjournalistikken i Nationen enda viktigere i den offentlige samtalen, sier sjefredaktør Irene Halvorsen.

Ansettelsen skjer tre måneder etter at tidligere politisk redaktør Kato Nykvist i Nationen ble degradert til å bli politisk kommentator. Da sa sjefredaktør Halvorsen at avisen samlet «administrasjon og personalledelse på færre personer» for å «frigjøre tid og krefter til å jobbe med innhold». Nyqvist har siden sluttet i avisen.

Den nye redaktøren er odelsjente fra Feiring nord i Eidsvoll. Hun har innsikt i og et stort hjerte for livet på bygda, landbruket og de mange innovative bedriftene som spinner ut av primærnæringene, står det i meldingen.

Sjefredaktør i Nationen, Irene Halvorsen.

Ekornholmen er cand.polit. fra Universitetet i Bergen med digital tilleggsutdanning fra NTNU og 20 års erfaring fra norske medier. Hun kommer fra stilling som utviklings- og debattredaktør i Hamar Arbeiderblad.

– Hun vil styrke laget vårt og gjøre meningsjournalistikken i Nationen enda viktigere i den offentlige samtalen, sier sjefredaktør Irene Halvorsen.

Ekornholmen tiltrer i august.

Powered by Labrador CMS