Egil Skurdal (fra venstre), Anne Kat. Hærland og Bahare Viken er blant medieprofilene som er med i neste års Farmen kjendis.
Egil Skurdal (fra venstre), Anne-Kat. Hærland og Bahare Viken er blant medieprofilene som er med i neste års Farmen kjendis.

Disse medieprofilene er med på Farmen kjendis

Tidligere NRK Nyheter-profil Bahare Viken er blant deltagerne i neste års utgave av realityprogrammet.

Publisert Sist oppdatert

Medienavn som tidligere NRK Nyheter-profil Bahare Viken, programleder Anne-Kat. Hærland og NRK P3-profil Egil Skurdal er blant deltagerne i neste sesong av Farmen kjendis.

Den nye sesongen vil ha premiere på TV 2s plattformer i 2024.

Totalt tolv deltagere er med, og programmet blir ledet av Dorthe Skappel - som selv var med i 2022.

Viken gleder seg til reality-debuten.

– Jeg synes totalpakka med «Farmen» er spennende. Jeg håper å få vist meg selv og på den måten bli bedre kjent med meg selv. Det blir interessant å komme inn i «bobla», hvor man stenger alt annet ute og har et felles mål. Håper at jeg kan slippe guarden og legge alt det overflatiske til side, sier Viken.

Også tidligere Nytt på nytt-profil Hærland ser frem til gårdslivet anno 1924.

– Du kan ikke dra noe sted lenger uten å ta fri fra elektroniske «duppeditter». Her kan jeg det. Og hvis verden kollapser er det greit å ha lært å gjøre opp ild og klare seg med det man har. Det er så lite man egentlig trenger, og det blir interessant å se hvor tilpasningsdyktige vi er. Jeg håper jeg får anledning til å oppleve det over tid, jeg vil ikke ryke med en gang, sier hun.

Den nye sesongen av Farmen kjendis: Bak fra venstre: Programleder Dorthe Skappel, Egil Skurdal, Sondre «Sondrey» Mulongo Nystrøm, Cato Zahl Pedersen, Unni Askeland, Bjørg Thorhallsdottir, Daniel Franck, Sander «Randulle» Dale og Anne-Kat. Hærland. Foran fra venstre: Emilie Voe Nereng, Bahare Viken, Emma Ellingsen og Cristian Brennhovd.
Powered by Labrador CMS