Sander Heggheim og Anne Skifjeld har fått jobb i NRK Sørlandet.

Sander Heggheim blir ny redaksjonssjef i NRK Sørlandet

Sander Heggheim blir ny redaksjonssjef og Anne Skifjeld får fast jobb som journalist. 

Publisert Sist oppdatert

NRK Sørlandet har ansatt Sander Heggheim (36) i fast stilling som redaksjonssjef i Kristiansand. Heggheim er opprinnelig fra Jølster, bosatt i Kristiansand. 

Han har sin utdannelse fra Mediehøgskolen Gimlekollen og studier i samfunnsfag ved Universitetet i Agder. Heggheim er vaktsjef med digitalt ansvar i NRK Sørlandet, hvor han har jobbet siden 2009.

Heggheim har hatt mange roller i redaksjonen og kjenner alle NRKs flater godt; som reporter for nett, radio og TV. 

Han har ledet flere interne prosesser i redaksjonen knyttet til omstilling og kompetanseheving. Heggheim har også vært NRKJs klubbleder i redaksjonen.

I tillegg har NRK Sørlandet har ansatt Anne Skifjeld (25) i fast stilling som journalist i Kristiansand. 

Skifjeld er opprinnelig fra Grimstad, bosatt i Oslo. Hun har sin utdannelse i journalistikk fra Universitetet i Bergen, og har ved siden av jobb påbegynt en bachelor i kriminologi ved Universitetet i Oslo.

Hun er for tiden i et vikariat som journalist og nattevaktsjef i NTB. Hun har hatt sommervikariat i NRK Vestland og flere vikariater i NRK på Marienlyst i Oslo. 

Hun har jobbet med breakingnyheter og egne saker på alle flater. I tillegg til nett, har hun erfaring med radio og tv. Skifjeld har også jobbet i Grimstad Adressetidende.

– Vi er veldig godt fornøyd med at Sander og Anne har takket ja til stillingene. Dette er solide medarbeidere som vi har store forventninger til i de ulike rollene de skal fylle, sier distriktsredaktør Morten Rød.

 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS